Huisregels voor leden

Welkom bij de online community van het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Een community van, voor en door het onderwijsveld. Samen zorgen we ervoor dat deze community een prettige plek is om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Daarom hebben we een paar huisregels.

Huisregels

  1. Voor het deelnemen aan Examenplein is een profiel nodig. Voor dit profiel moeten een aantal gegevens geregistreerd worden, waaronder naam, functie en werkgever. Gebruik voor het profiel je echte voor- en achternaam, nooit de naam van een ander. Profielen onder pseudoniem of een valse naam zijn niet toegestaan en worden verwijderd.
  2. Op Examenplein wordt op geen enkele wijze de inhoud van centrale examens gedeeld of besproken. Het platform is een community om met vakgenoten kennis uit te wisselen, elkaar te informeren en te inspireren. Deel of bespreek geen exameninformatie die niet openbaar mag worden.
  3. Op Examenplein worden gesprekken en reacties gemonitord door onze communitymanagers. Indien iemand zich niet aan de huisregels houdt en eenmalig of meermalig een waarschuwing heeft gehad dan behoudt de communitymanager zich het recht om het profiel te verwijderen en de desbetreffende persoon enige tijd de toegang te ontzeggen.
  4. Op Examenplein gaan we respectvol met elkaar om. Het voeren van een discussie of het bespreken van een mening is uiteraard toegestaan, maar mag niet leiden tot persoonlijke beledigingen of het bewust uitlokken van emotionele reacties.
  5. Plaats geen racistische, beledigende of kwetsende reacties (waaronder illustraties en filmpjes) en gebruik geen scheldwoorden. Respecteer ieders mening.
  6. Blijf on topic. Voor vragen of opmerkingen over specifieke centrale examens kun je terecht op Examenblad.nl of Examenbladmbo.nl.
  7. Schrijf duidelijk en begrijpelijk Nederlands. Onbegrijpelijk geformuleerde reacties kunnen worden verwijderd
  8. Examenplein is geen Marktplaats. Je kunt hier dus geen reclame maken, je diensten aanbieden in berichten (zelfpromotie), op zoek gaan naar klanten (acquisitie).
  9. Het College voor Toetsen en Examens kan contact met je opnemen naar aanleiding van een gesprek of reactie omdat je bijvoorbeeld een interessante suggestie hebt gedaan. Hiervoor gebruiken we de gegevens die je in je profiel hebt opgenomen.

Contactgegevens

Kom je een bericht tegen dat volgens de huisregels niet toegestaan is? Of heb je een verzoek, wens of suggestie voor Examenplein? Neem dan contact op met één van de communitymanagers van Examenplein.
Voor meldingen van andere aard kun je contact opnemen via info@cvte.nl

Privacy statement

Wil je weten wat we met persoonsgegevens doen en hoe lang we deze bewaren? Lees dan hier de privacy statement.