Welkom bij Examenplein!

  • mrt 2022
  • 7008

Je ontvangt deze mail omdat je je hebt geregistreerd op het online community platform van het College voor Toetsen en Examens.

Examenplein is de online omgeving waarin we elkaar ontmoeten, inspireren, delen en adviseren. In deze community ben je welkom om jouw bijdrage te plaatsen en te reageren op bijdragen van anderen.
Het onderwerp kan alles zijn rondom de centrale examens en toetsen waar het College voor Toetsen en Examens (CvTE) verantwoordelijk voor is.

Deze community kan ook gebruikt worden voor leden van besloten groepen om met elkaar in gesprek te raken over examens, om nieuws en kennis te delen, om efficiënt samen te werken.

Maak via het platform gebruik van het netwerk waar je als betrokkene in het onderwijsveld deel van uitmaakt. Stel je vragen, zoek je collega’s op, deel je kennis en ideeën en blijf verbonden!

Wie ontmoet je hier?
Deze community is dé online ontmoetingsplek voor iedereen die examens een warm hart toedraagt. Je ontmoet hier professionals in het onderwijsveld die betrokken zijn bij de centrale examens, staatsexamens en de Centrale Eindtoets van het CvTE.

In de rubriek 'Leden' kun je zien wie er allemaal op het platform aanwezig zijn zijn. In de groep Ontmoeten & Verbinden vind je alle bijdragen van de leden op het open gedeelte van dit platform.

De eerste keer in deze community? - Laat zien wie bent!
Vul je profiel zo volledig mogelijk in. Laat zien wie je bent en welke ervaring en expertises je hebt. Op die manier zorgen we er met elkaar voor dat we 'vinden & verbinden' eenvoudig én leuk maken.

Verbinden en versterken, praat je mee?
Je bent meer dan welkom mee te praten en jouw kennis en ervaring te delen in de groepen die we hebben ingericht. Maar, wees je wel bewust van wat je post. Niet alles mag en kan. Lees hierover meer in onze huisregels.

Kijk op je gemak rond
Natuurlijk is het altijd mogelijk je vraag te stellen en feedback te geven, gebruik hiervoor de mogelijkheden op 'Over Examenplein'.

Veel plezier en tot binnenkort op het platform!

Met vriendelijke groet,

De communitymanagers van Examenplein

.......................................................................

College voor Toetsen en Examens
Muntstraat 7 | 3512 ET | Utrecht
Postbus 315 | 3500 AH | Utrecht

........................................................................

T 030 2840 700
info@cvte.nl
cvte.nl

twitterIcoon-Instagram-zwartyoutbue

........................................................................